Img_1537

Badutspring mini 2013-14 2019/20 HELT BOOKET

Badutspring mini 2013-14 2019/20

Her er det allerførste spring rytmehold hvor gymnasterne kan gå uden mor og far.

Vi skal bl.a. springe opspring, ruller på saltoplint og split på trampolinen, vi skal øve håndstand og vejrmøller på rullemåtterne. Men først og fremmest skal vi have det sjovt, lege og tonse på redskabsbane.

Holdet er et begynderhold, man behøver ikke at have gået til gymnastik før, eller at have særlige forudsætninger for at deltage.

Selvom holdet er uden forældre forventer vi at alle forældre hjælper med at få redskaberne på plads inden vi forlader hallen.  Dvs alle mødes kl 17.45 til fælles oprydning.

Vi glæder os til at se en masse spring-glade drenge og piger

Med venlig hilsen Emilie og Emma

Dette hold er for årgangene 2013 og  2014!

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

 

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen