Img_1537

Jump4fun –træning for børn med overvægt og sårbare 6-16 år 20/21

Jump4fun – træning for børn med overvægt og sårbare børn 6-16 år 20/21

 

Holdet for dig, der har lidt for meget på sidebenene, eller dig, der har det lidt svært ved at få gang i træningen. Træning skal være sjovt - og det er Jump4fun.

Der er løbende tilmelding på dette hold, så du kan starte når du har lyst. Kom og prøv et par gange om det er noget for dig :-)


Har du spørgsmål til holdet, er du altid velkommen til at ringe til Marianne Høyer på 2280 6778. Hun er vores foreningsguide.


Vi skal mærke, at vi bliver stærkere både fysisk og mentalt. Vi træner på mange forskellige måder: styrketræning, konditionstræning, kamplege, stafetter, cirkeltræning og meget andet. Vi passer på hinanden med inkluderende og differentieret træning – og vi får sved på panden hver gang. Vores sæson er lidt længere – vi træner i hele skoleåret, og hvis vejret er godt, træner vi ofte udendørs.


Nogle gange tager vi familie eller venner med til træning, nogle gange tager vi i svømmehallen og besøger Solrød Svømmeklub.

 

Jump4fun kan du også træne i Havdrup Gymnastik, så du kan træne flere gange om ugen.– se mere på http://www.havdrupgymnastik.dk/

 

Vi har et tæt og godt samarbejde med sundhedsplejen, og holdet støttes af Solrød Kommune - du kan læse mere på www.dgi.dk/jump4fun, hvor du også kan se en lille film om holdet.

 

Dette hold er for 6-16 årige!

HOLDLEDER MARIANNE HØYER

 

 

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.


Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.


NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.


Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.


Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.


Læs mere om al det praktiske i SGF her

 

 

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen