Img_1537

Vildbasserne 2013-14 2019/20 HELT BOOKET

Vildbasserne 2013-14 2019/20

Vildbasserne er klar til endnu en sæson i Solrød idrætscenter. Holdet er primært for årgang 2013 og 2014 som er klar til at lave gymnastik UDEN forældre. Men har du et barn fra 2015 som er fremmelig og klar til at lave gymnastik alene, så ret gerne henvendelse til Nicoline.

Vi skal i denne sæson arbejde med børnenes motorik, ved blandt andet at lave øvelser såsom ruller, vejrmøller, øvelser til salto i trampolinen samt håndstand. Vi skal bevæge kroppen til forskellig musik, lege og danse og ikke mindst have det rigtig sjovt.

Hvis du er en vildbasse med en masse fart over feltet, og er du klar til at lave gymnastik uden mor og far, så er dette hold noget for dig. Bemærk at holdet starter tidligere end sidste år.

I starten af sæsonen henvises forældrene til balkonen eller foyeren, således at man kan hentes hvis der opstår behov for det.

Vi glæder os til endnu en sæson på Vildbasserne. Instruktørerne

Dette hold er for årgangene 2013 til 2014!

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

 

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen