Klubnyheder

Tidligere formand Lars Kongsmark får årets Lederpris i Solrød

26. april 2017, 23.18

Tidligere formand Lars Kongsmark blev her til aften hædret med årets Lederpris i Solrød af Solrød Idrætsunion, efter indstilling af SGF's bestyrelse.

Lars har været SGF’s formand i sammenlagt 15 år og været med som instruktør i mere end 30 år – indtil han trådte tilbage sidste efterår. Han har på alle tænkelige måder været en af de bærende kræfter i vores forening og arbejdet med alle aspekter af det, at være (i) en idrætsforening i Solrød – både som frivillig instruktør, leder og ikke mindst formand.


Lars har været instruktør på mange typer hold samt været med til at uddanne og vejlede utallige andre instruktører.


Lars har været med til hele tiden at afprøve nye muligheder og tiltag – som blandt andet er blevet til store succeser i de seneste år - med så forskelligartede ting som CrossGym, Parkour og cykling. Samtidigt er der fastholdt traditionsrige hold med spring- og rytmisk gymnastik som omdrejningspunkt – for både børn og voksne, piger som drenge.


Det var med Lars som mangeårig formand, at SGF udviklede sig til den moderne og initiativrige forening, den er i dag – hele tiden med fokus på at være gymnastikforeningen for både børn og voksne i Solrød.


Lars efterlader en stor arv og meget ”store sko” for os andre at fylde – han har i mere end et årti, været synonym med gymnastikken i Solrød og personifikationen af hele SGF.


Derfor er vi meget glade for, at årets Lederprisen gik til Lars Kongsmark for hans store og bemærkelsesværdige arbejde for SGF.