Klubnyheder

​Er du vores nye gymnast på Soljump?

21. maj 2021, 11.03

Vi holder prøvetræning for nye gymnaster mandag den 1/5 og mandag den 8/5 fra kl. 17.15-19.15 i Solrød Idrætscenter Hal C. Afsæt begge dage til at besøge os.


Vi er et øvet spring/rytme gymnastikhold med både drenge og piger fra årgang 2007-1998. Vi åbner op for årgang 2007 + 2008, eller efter aftale. Vi har i denne sæson været 41 gymnaster og 5 instruktører. I sæsonen har vi været på weekend på henholdsvis Gunslevholm og Vejstrup idrætsefterskoler, besøgt en trampolinpark, og i Pinsen skal vi deltage i Internationales Deutsches Turnfest i Berlin.


Vi forventer, at du kan stå på hænder, og minimum kan 2 ud af disse spring: kraftspring, salto eller araber/flik på airtrack helt uden modtagning. Vi sætter mål for den enkelte gymnast, som vi arbejder på at nå i løbet af sæsonen.


På dette hold er det et krav, at du passer din træning, og at du deltager i alle opvisningerne. Vi har planlagt at deltage i 4 opvisninger i foråret 2018.


Vi bruger en del tid på teknik i løbet af sæsonen, ligesom serier også er en del af at gå på Soljump.


Vi træner 2 gange om ugen, mandag i Solrød Idrætscenter 18.15 – 20.15 og onsdag i Havdrup Idrætscenter 19.00 – 21.00 (nogle går kl. 20.30).


Vi fokuserer på det sociale fællesskab, man kan få på holdet, på tværs af både årgange og køn.


Der skal påregnes ekstra udgifter til opvisningsdragt og træningsdragt, samt weekender på Idrætsefterskoler. I næste sæson har vi foreløbig planlagt 2 træningsweekender og måske en sommertur til Festival del Sole i Italien. Denne tur skal man tilmelde sig allerede i september, hvilket også giver ekstra udgifter.


Tilmelding skal ske på Soljump@gmail.com, og her skal vi have navn, årgang og gerne lidt om din gymnastik baggrund.


Vi glæder os til at se dig til prøvetræning.


Bemærk at gennemførelse af prøvetræningen ikke er en garanti for optagelse på holdet og at du selv skal tilmelde sig holdet efterfølgende via hjemmesiden.