Klubnyheder

​Næste vintersæson 2017/18

21. maj 2021, 11.03

Som vi skrev i seneste nyhedsbrev, så åbner vi snart for tilmeldingen til næste vintersæson. Programmet er nu færdigt og alle hold er lagt på vores hjemmeside (solrodgf.dk).

Vi åbner for tilmeldingen tirsdag den 20. juni kl. 19.00.

Nogle hold er gengangere fra sidste vintersæson og andre hold er helt nye. Der er noget for både børn, voksne og familier, og for alle aldre. Erfaringsmæssigt ved vi, at nogle hold meget hurtigt bliver fyldt op, så hvis du vil sikre dig en plads, skal du være hurtig på tasterne. Ellers kan du komme på venteliste til holdet.

Det vil føre for vidt, at nævne alle vores mange hold her, men kik ind på hjemmesiden og lad dig friste af de mange gode muligheder. Under overskriften Gymnastik Vinter 2017/18 finder du alle vores hold opdelt i grupper efter holdtyper. Klikker du på holdnavnet, kan du læse om holdet, se træningssted og tid, samt ses hvem, der er instruktører på holdet.

Når der åbnes for tilmelding, vil der være en rød knap med teksten Nyt medlem under holdnavnet og den klikker du på for at begynde din tilmelding. Har du allerede en brugeradgang til holdsport, kan du anvende den, ellers får du en, når du går i gang med tilmeldingen.

Hvis du har gået på hold hos os før, vil du nok bemærke, at vi har skiftet hjemmeside og at tilmeldingen er anderledes end tidligere, men du skal nok blive guidet igennem.

Vores sæson begynder første uge af september og nogle hold slutter med udgangen af april 2018, andre forsætter til sommerferien. Se nærmere under de enkelte hold. Dette gælder ikke for SGF Cyckling og for Jump4Fun.

Mød os i øvrigt i vores bod på Fritid i Solrød lørdag den 26. august. Her kan du høre om vores forskellige hold, møde nogle af vores instruktører og vi hjælper dig gerne til at finde det rigtige hold for dig.

Med venlig hilsen
Solrød Gymnastikforening