Klubnyheder

Sæsonstart, med holdsport

21. maj 2021, 11.03

Så er vi i gang

Så startede vintersæsonen for vores gymnastikhold – og det er med fuld drøn.
Det er dejligt, at se at der er blevet taget så godt imod de nye hold – og at de kendte hold også stadigvæk har jeres interesse.

Holdsport
Det har jo ikke gået nogen forbi, at vi har skiftet til holdsport. Men måske nogen ikke ved, at holdsport har en god app, hvor du blandt andet kan se beskeder fra din træner samt dine kommende træninger.

Du kan læse mere om den her: https://www.holdsport.dk/da/hjaelpecenter/support-og-teknisk-hjaelp/findes-der-en-app-til-holdsport.
Det vil være en stor hjælp for vores instruktører, hvis du til- eller framelder dig træning, så de ved hvor mange der kommer til hver træning.

Har du flere profiler, så kan du slå dem sammen til en – også selvom de er fra flere klubber. Læs mere her: https://www.holdsport.dk/da/hjaelpecenter/spiller-foraelder/profilindstillinger/hvordan-sammenlaegger-jeg-to-profiler

Har du børn, så kan du også samle deres profiler under din egen. Se her hvordan: https://www.holdsport.dk/da/hjaelpecenter/spiller-foraelder/profilindstillinger/kan-man-have-flere-profiler-under-samme-login