Klubnyheder

Tilmelding til ny sæson

3. juni 2018, 11.12

Til modtagere af nyhedsmail fra Solrød Gymnastikforening

Selvom sommeren står for døren og sommerferien venter forude, så er vi allerede klar med programmet for vintersæsonen 18/19 i Solrød Gymnastikforening. Sæsonen begynder i slutningen af august og slutter for de fleste hold ved vores opvisning til april 2019.

Tilmeldingen åbner søndag den 17. juni kl. 13 og du kan allerede nu se alle vores hold på hjemmesiden solrodgf.dk.

Samme dag afholder vi fællestræning for børne- og ungehold (årgang 2006-11) kl. 9-11 i hal C i Solrød Idrætscenter. Her kan du møde nogle af vores instruktører og prøve lidt af det, som vi tilbyder på nogle af holdene inden tilmelding.

Vi har igen i år mange af de velkendte hold fra tidligere – men også mange nyheder. Det vil være for omfattende, at fortælle det hele her, så kik på hjemmesiden og find DIT hold. Der er noget for alle aldre.

Under overskriften Gymnastik vinter 2018/19 finder du alle hold opdelt i grupper efter holdtype. Klikker du på holdnavnet, kan du læse om holdet, se træningssted og tid, samt se hvem, der er træner. Hvis du har spørgsmål til holdet, svarer træneren gerne på spørgsmål og du kan kontakte træneren via hjemmesiden.

Når der åbnes for tilmelding, vil der være en knap med teksten Nyt medlem under holdnavnet og den klikker du på for at begynde din tilmelding. Har du allerede en brugeradgang til Holdsport, kan du anvende den, ellers får du én, når du går i gang med tilmeldingen.

Der kan komme ændringer til programmet, så hold dig opdateret på hjemmesiden og følg os via Facebook.

På nogle voksenhold giver vi som noget nyt i år rabat ved tilmelding til flere hold. Det fremgår af den enkelte holdbeskrivelse om holdet er omfattet af rabatordningen og hvordan du får rabat.

Til august forventer vi at afholde fællestræning for flere af vores voksenhold, men mere om det senere.

Du kan også møde os til Fritid i Solrød lørdag den 25. august, hvor nogle af vores hold giver opvisning. Her kan du også få hjælp af vores instruktører til hvilke hold, du skal tilmelde dig.

Vi håber, at se så mange af vores tidligere medlemmer som muligt på holdene igen i år og selvfølgelig også en masse nye medlemmer.

Med hilsen

Solrød Gymnastikforening