Klubnyheder

Hvilket hold skal DU og DIN familie gå på til vinter i Solrød Gymnastikforening?

30. juli 2018, 09.11

I Solrød Gymnastikforening begynder næste sæson 1. september og vi glæder os til at se dig og din familie på vores hold. Alle instruktører har forberedt sig på at tilbyde en masse god og varieret gymnastik til alle vores medlemmer. Der er som altid noget for alle aldre og indenfor mange forskellige genre af gymnastikken. Der er både mange af de gammelkendte hold og helt nye hold på programmet til vinter. Nogle af vores hold er allerede fyldte op. Andre er det næsten, så her skal du være hurtig. Men der er stadig mange muligheder endnu for at få pladser på børne- og ungdomshold, voksenhold, familiehold og Parkour, Cross og enkelte springhold.

Tilmelder du dig flere voksenhold, kan du som noget nyt i år få mængderabat. Der er enkelte undtagelser, så det fremgår af de enkelte holds holdbeskrivelser, om de indgår i rabatordningen og hvordan du får rabatten.

Du kan tjekke vores hjemmeside solrodgf.dk og læse om holdene og tilmelde dig her. Under overskriften ”Gymnastik vinter 2018/19” finder du alle hold opdelt i grupper efter holdtype. Hvis du klikker på holdnavnet, finder du beskrivelsen af holdet og du kan se træningstid og sted. Vil du på et hold, der allerede er fuldt booket, kan du tilmelde dig venteliste, så kontakter instruktøren dig, hvis/når der bliver plads til dig.

Hvis ikke du er sikker på, om et hold er noget for dig, kan du få en prøvetime, inden du beslutter dig. Dette skal du dog aftale med instruktøren først.

Under overskriften ”Trænere” på de enkelte hold, kan du se instruktøren og kontakte ham eller hende, hvis du har spørgsmål til gymnastikken på holdet, aftale prøvetime eller i det hele taget har spørgsmål til SGF.

Du tilmelder dig under ”Nyt medlem” på det enkelte hold. Har du en profil på Holdsport, kan du bruge den her, ellers får du én, når du tilmelder dig. Du har sikret dig en plads på holdet, når du har betalt.

Der kan helt frem til sæsonstart ske ændringer til programmet.

Du kan selvfølgelig også følge os på facebook. Spørgsmål og kommentarer her vil blive besvaret af bestyrelsen.

Som altid er vi med til Fritid i Solrød og i år er det lørdag den 25. august i Solrød Centret. Kl.11.10 ved den runde scene laver et af vores børne- og ungdomshold opvisning. Hvis vejret er til det, kan børn prøve vores airtrack med assistance fra nogle vores unge instruktører.

Du kan også møde vores instruktører i SGF-boden til Fritid i Solrød fra kl. 10 til 14. Her kan du høre om vores hold og eventuelt få hjælp til at vælge det rigtige hold for dig.

Skulle du få lyst til at være instruktør eller på anden måde være frivillig i SGF, hører vi meget gerne fra dig. Skriv til formand@solrodgf.dk og du vil blive kontaktet af bestyrelsen.