Klubnyheder

Nyt fra formanden om generalforsamlingen

13. oktober 2018, 12.43

Kære alle sammen,


Solrød Gymnastik er inde i en flot udvikling med flere og flere medlemmer på flere og flere hold - og dette kræver også noget mere af bestyrelsen. Derfor udvidede vi sidste år bestyrelsen til 11 medlemmer, således at opgaverne kunne deles ud på flest mulige og være mere overskuelige for den enkelte.


Undervejs har vi, som bestyrelse, også arbejdet meget med os selv og vores fælles opgave - med uvurderlig hjælp fra DGI-konsulenten Niels. Vi har både kigget på vores indbyrdes roller, samarbejdsmetoder, foreningens struktur og mange andre ting. Jeg er selv meget stolt af det arbejde, vi alle har fået fra hånden og hvordan vi, ved fælles hjælp, har arbejdet målrettet fremad. Resultatet er, vi sammen har skabt en stærk og solid base for SGF, i en god struktur og med samarbejdende ledelse.


Derfor starter nu næste fase, af denne spændende og positive udvikling af SGF, hvor der skal udvikles videre ud i hele foreningen - for at SGF bliver endnu bedre, sjovere, mere alsidig og generelt det bedste sted at være aktiv i Solrød.


De næste år kommer til at blive en spændende fortsættelse på rejsen, men også en der kræver en dynamisk, fokuseret og dedikeret ledelse i en samspillende forening. 


Jeg har nu været så heldig, at have været formand i 2 år. Det har været både meget spændende, til tider selvfølgelig også hårdt, men samlet set en dejlig og lærerig tid - noget jeg er sikker på alle i bestyrelsen selv kan genkende i deres eget arbejde.


Men jeg har valgt ikke at genopstille som formand. Det er ikke et fravalg, men en erkendelse af, at der også er sket meget i min egen verden og den næste del af rejsen for SGF kræver andre kompetencer og ressourcer end jeg kan tilbyde. 


Bestyrelsen foreslår kasserer Pia Nyvang som formandskandidat på generalforsamlingen. Derudover arbejdes der med en kandidatliste til de øvrige poster i bestyrelsen, og opfordrer derfor alle – både medlemmer og ikke medlemmer – til at melde deres kandidatur til bestyrelsen snarest muligt.


Afslutningsvis vil jeg gerne takke alle de frivillige i SGF for deres store indsats - I gør en enorm forskel og uden jer, var der slet ikke denne fantastiske forening.


Jeg håber vi ses til generalforsamlingen den 28. oktober kl. 13:30 i Aktivitets- og Frivilligcenteret i Solrød Center 85 - læs dagsorden med mere andetsteds på www.solrodgf.dk.


Med venlig hilsen


Michael Mørck Arnø

formand