Klubnyheder

Nu sker det snart – forårsopvisning i Solrød Gymnastikforening

21. maj 2021, 11.03

Nu sker det snart – forårsopvisning

Søndag den 28. april 2019 afholder Solrød Gymnastikforening den store forårsopvisning. Det foregår som altid i Solrød Idrætscenter.

De fleste af foreningens mange hold deltager. Holdene viser, hvad de kan og alt det bedst de har lært i løbet af vintersæsonen. Vi begynder kl. 10 med indmarch og slutter omkring kl. 16. Hele dagens program kan ses nedenfor her. Over 20 af vores egne holder deltager og i år glæder vi os til at få besøg af gæstehold fra KB Elite. Over 900 gymnaster vil være på gulvet i løbet af dagen. Der er gymnaster i alle aldre, de yngste er omkring 2 år og de ældste i pensionsalderen. Der er både spring, rytme- og dansehold. I løbet af dagen skal vi også uddele de to SGF-priser til personer, der enten gør eller har gjort noget særligt for foreningen. Hvem modtagerne er, afsløres først på dagen.

- Det bliver et flot program og festlig dag, lover næstformand i SFG Kamilla Uhre. - Vores instruktører har knoklet for at sætte et godt og varieret program sammen, gymnasterne har øvet sig og de gælder sig til at vise det. Opvisningen er et af foreningens højdepunkter i løbet af året og der plejer at være mange publikummer, som er med til at skabe den gode stemning i salen hele dagen. Det håber vi også vil være tilfældet i år, tilføjer hun.

Kom og vær med og hep på dem du kender og også på dem, du ikke kender.

Husk at der som altid er gratis adgang til opvisningen.

Hvis du efter at have set opvisningen har fået lyst til at gå til gymnastik, så begynder vores sommersæson ugen efter opvisning og der er åben for tilmelding og stadig ledige pladser på flere hold.

Programmet for vintersæsonen 19/20 er snart klar på hjemmesiden. Mere information om vintersæsonen kommer snart. Følg med her på hjemmesiden eller på Facebook.

Opvisningsprogram 2019.pdf