Klubnyheder

Forårsopvisning

5. maj 2019, 11.17

Søndag den 28. april 2019 afsluttede vintersæsonen i foreningen med den årlige opvisning.

I løbet af dagen var over 900 gymnaster på gulvet og de var fordelt på over 25 forskellige hold. Der var mange variationer af gymnastik lige fra redskabsgymnastik med foreningens yngste medlemmer, over de vildeste spring i trampolin og på airtrack til voksne rytmehold. Vi havde også besøg af et gæstehold fra KB Elite i Køge. En gruppe af vores instruktører gav en bl.a. en lille smagsprøve på jumping fitness.

Det var en flot og velfungerende opvisning, måske den bedste i mange år.

En opvisning som denne indeholder mange traditioner opbygget gennem foreningens 47 år. Sidste år indførte vi to priser, som gerne skulle gå hen og blev en ny tradition. I år blev SGF-ungdomsprisen givet til hjælpeinstruktør Oscar Hoffmeyer for hans altid glade og positive væremåde, og hans engagement på holdene. SGF-prisen gik til mangeårige instruktør og ildsjæl Henrik Agerlin, som blandt sine mange opgaver har været tovholder for mange opvisninger og har udviklet måden vi laver opvisninger på i dag. Oscar og Henrik fik begge et gavekort sponseret af Waves, en helt særlig SGF-T-shirt med guldtryk og blomster.

For gymnasterne var det var muligt at få taget holdfoto, købe fotoserie fra egen opvisningen eller en dvd-film herfra. Mange benyttede sig af at få et minde med hjem fra dagen.

Vis ses forhåbentligt igen til opvisningen næste år lørdag den 2. maj 2020.

/Bestyrelsen