Klubnyheder

Tilmelding til vintersæsonen 2019/20 i Solrød Gymnastikforening åbner 20. juni 2019 kl 20.00

21. maj 2021, 11.03

Vores sommersæson 2019 er ved at være slut og samtidig er vi ved at lægge sidste hånd på vintersæson 19/20.

Programmet bliver lagt på hjemmesiden (solrodgf.dk) løbende og vi forventer at det sidste kommer på plads i begyndelsen af juni.

Vi åbner for tilmelding 20. juni kl. 20.00

De fleste af holdene er i Solrød Idrætscenter, men der er også muligheder på Solrød Skole og Uglegårdsskolen. Og der er næsten hold hver dag i ugen. Der er noget for enhver smag og for alle aldre i år.

  • For de mindre børn sammen med mor/far er der som altid flere muligheder for familiehold.
  • For det lidt større børn, der kan gå til gymnastik uden forældre, har vi igen mange muligheder både for rytmehold og springhold på mange niveauer.
  • Vi har flere parkour-hold for forskellige aldersgrupper og både for begyndere og de øvede.
  • For børn og unge, der har brug for lidt ekstra end ”bare” et gymnastikhold, tilbyder vi selvfølgelig stadig Jump4fun.
  • For voksne har vi mange velkendte muligheder og flere nyheder til vinter. Også i år er flere voksenhold omfattet af rabatordning ved flere tilmeldinger.

Vi har i år 50 hold.

Holdene begynder første uge af september og de fortsætter til opvisningen i 2. maj 2020. Nogle hold fortsætter helt frem til juni 2020.

Du kan som altid møde os til Fritid i Solrød lørdag den 31. august, hvor nogle af vores hold giver opvisning. Her kan du også få hjælp af vores instruktører til hvilke hold, du skal tilmelde dig og hører mere om holdene.

Tilmeldingen foregår på hjemmesiden (solrodgf.dk) og når der åbnes for tilmelding, vil der være en knap med teksten ”Nyt medlem” under holdnavnet og den klikker du på for at begynde din tilmelding og betaling. Du er først sikker på plads på holdet, når du har betalt. Vi ved at nogle hold meget hurtigt bliver fyldt og så kommer du venteliste. Har du allerede en brugeradgang til Holdsport, kan du anvende den, ellers får du én, når du går i gang med tilmeldingen.

Der kan komme ændringer til programmet, så hold dig opdateret på hjemmesiden og følg os via Facebook.

På gensyn i hallerne til september og god sommer

Bestyrelsen i SGF