Klubnyheder

Tilmelding til Solrød Gymnastikforening åbner den 14/6 kl 18.00

21. maj 2021, 11.04


Du kan med fordel gå ind på vores hjemmeside solrodgf.dk og læse om vores hold, vi har 45 hold i denne sæson. 


Tilmeldingen starter præcis kl. 18.00, så husk at sidde klar. Der er altid nogle hold der bliver fyldt hurtigt.


De fleste af vores hold er i Solrød Idrætscenter, men der er også hold på Solrød Skole og på Uglegårdsskolen. Vi har hold til enhver smag og alder, og vi har næsten hold hver dag i ugen.


• For de mindre børn sammen med mor/far, er der som altid flere muligheder for familiehold. 

• For de lidt større børn, der kan gå til gymnastik uden forældre, har vi igen flere muligheder, både for rytmehold og springhold på forskellige niveauer.

 • Vi har flere parkour-hold for forskellige aldersgrupper, og både for begyndere og de øvede. '

• For børn og unge, der har brug for lidt ekstra end ”bare” et gymnastikhold, tilbyder vi selvfølgelig stadig Jump4fun. • For voksne har vi mange velkendte muligheder og flere nyheder til denne vinter sæson. 


Vi har igen i år flere voksenhold, der er omfattet af rabatordning ved flere tilmeldinger.


Holdene begynder i første uge af september og de fortsætter til vores lokal opvisning d. 24. april 2021. Enkelte hold fortsætter helt frem til juni 2021.


Tilmeldingen foregår på hjemmesiden (solrodgf.dk). Når der åbnes for tilmelding, vil der være en knap med teksten ”Nyt medlem” under holdnavnet, den klikker du på for at begynde din tilmelding og derefter betaling. Du er først sikker på en plads på holdet, når du har betalt. Vi ved at nogle hold bliver meget hurtigt fyldt. Hvis dit ønskede hold bliver fyldt, vil du blive tilbud at komme på venteliste. Har du allerede en brugeradgang til holdsport kan du anvende den, ellers får du en når du går i gang med tilmeldingen.