Covid-19 Retningslinjer Solrød Gymnastikforening

Tilskuere og forældre

 

I Solrød Gymnastikforening SKAL gældende retningslinjer og regler fra Sundhedsstyrelsen altid følges uanset nedenstående

Det gældende forsamlings forbud skal ALTID respekteres.

Du må IKKE møde op til træning, hvis du har tegn på sygdom eller har fået taget en Corona-test, som du ikke har fået svar på.

·         Det er instruktøren på holdet, der har ansvaret for at alle overholder retningslinjerne samt vurderer om medlemmet kan deltage.

·         Du må ikke møde op i hallen, hvis du har tegn på sygdom eller har fået taget en Corona-test, som du ikke har fået svar på.

·         Vælger man at rejse til et ikke godkendt land kan gymnasten ikke komme til træning i de følgende 14 dage efter hjemkomsten.

·         Gymnasten skal afleveres ved indgangen til SIC eller ude på parkeringspladsen. Dog undtaget nye gymnaster til første træning.

·         Forældre, søskende eller andre familiemedlemmer og venner må ikke være i hallen under træningen – de kan dog stå på balkonen i Hal C/SIC.

·         Alle skal spritte hænder af ved ankomst til hallen og ved afgang.

·         Vi anbefaler at man klæder om og tager bad hjemme

·         Alle medbringer egen drikkedunk, der ikke må deles med andre.

·         Alle hold skal stoppe træningen 5 min før således, at alle redskaber kan blive sprittet af inden næste hold.

·         Ingen kram selv om vi alle savner det.

 

Vi følger de generelle regler, der er udmeldt fra DIF/DGI/DABU, men har du spørgsmål kan du kontakte træneren via mail. Vi ønsker alle en god træning – husk at hjælpe hinanden med at holde afstand.